Livestreaming

Wat is dat nou precies?

Live streaming is een techniek om je doelgroep te bereiken zonder dat deze fysiek aanwezig is tijdens het evenement.

Zie het als een live-tv uitzending: Geluid en video wordt opgenomen en direct live weer uitgezonden via internet. Ook uitzenden in een afgeschermde omgeving is mogelijk, zodat de organisator zelf kan bepalen wie mee mag kijken en wie niet.

Talkshow

Hybride Evenement

Kleinschalig live evenement met groot bereik

De verruiming van de overheidsmaatregelen laat evenementen op beperkte schaal toe, echter blijken veel fysieke bijeenkomsten niet haalbaar vanwege het beperkt aantal personen in één ruimte.

De oplossing? Het combineren van een live event met live streaming! Hybride zoals we dat noemen, een gedeelte van het publiek is live aanwezig in de zaal en de rest kijkt vanaf een andere plek mee. Of dat nu thuis op de bank, op kantoor, in een andere zaal of een ander gebouw is dat maakt niet uit.

Door middel van online interactie zoals bijvoorbeeld het stellen van vragen maar ook het inbellen van sprekers of gasten kan je alsnog een evenement organiseren waarbij alle toeschouwers 1 groep zijn. Voor nu dan alleen even niet op dezelfde locatie.

De mogelijkheden

In de studio

De AudioVision Livestream studio

Simpel en snel live vanuit een professioneel ingerichte studio inclusief bediening en ondersteuning door technici? Dat vanaf de livestream studio in Utrecht. Een vast decor met verdere inrichting aanpasbaar aan jouw wensen. De AudioVision Livestream studio huur je op basis van tijdslots vanaf 4 uur tot een dag.

meer info
Hybride Evenement op Locatie

Full service op jouw locatie

Heb je zelf al een locatie voor je evenement maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de verzorging van de techniek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag met het zoeken naar de mogelijkheden welke het beste passen bij jouw evenement.

Contact
Livestream zelf doen

Zelf doen

Liever je live stream zelf opzetten maar heb je de materialen niet in huis? Bekijk dan ons assortiment met voldoende keus van simpele camera’s tot uitgebreide schakelsystemen. Weet je nog niet wat je nodig hebt?  Klik dan op meer info voor een overzicht en tips voor het opzetten van een goede livestream.

Meer Info assortiment

evenementenlocaties

Nog op zoek naar een geschikte locatie voor jouw livestream of hybride evenement?

Onderstaand aantal locaties waar wij mee samenwerken voor het verzorgen van live streams en hybride evenementen.

Onze tevreden klanten

Toepassingen

Je kan live streaming inzetten voor verschillende doeleinden. van een bedrijfspresentatie tot een bruiloft of zelfs een online avondje uit! 

De mogelijkheden voor het live streamen zijn eindeloos en daarom denken we ook graag met je mee. Interactie met de kijkers is een belangrijk aspect als het gaat om het live streamen van een evenement. Iedereen wilt een vlekkeloze stream welke minstens net zo interessant is als een live bijeenkomst. 

Live streamen kan op een eigen locatie, een evenementenlocatie of in een studio. benieuwd naar de opties? neem gerust contact met ons op. 

Enkele reacties van klanten

Domstad

Enorm bedankt voor het verzorgen van een te gekke dag gisteren! Heel veel enthousiaste berichten gehoord van de alle deelnemers en collega’s!

Jaap Jansens / Altuition
House of Performance

Ik mijmer nog even na en wil jullie ontzettend bedanken voor jullie support en technische ondersteuning. Wat doen jullie dat goed! De liefde voor het vak is voelbaar en is jullie kracht. Mooi om te zien hoe jullie aansluiten bij waar de ander staat en anticiperen op wat nodig is (een van de thema’s in ons webinar). Een geweldige samenwerking en een prachtige flow. Mooi!

Sietske Jans / Super-U
ISO

Erg goed en professioneel uitgevoerd.  In deze tijd was de online ALV de beste optie voor mijn klant.  Fijne samenwerking met het team van Audio Utrecht,  Bedankt heren!

Antoinette Benneker / AB4Support

veelgestelde vragen

Wij nemen het corona virus zeer serieus en doen er alles aan om binnen de richtlijnen van het RIVM zo optimaal mogelijk onze diensten te verlenen. Dit houdt in dat:

  •  Iedereen altijd 1.5 meter van elkaar werkt
  •  We met op afstand bedienbare camera’s werken zodat we met zo min mogelijk mensen aanwezig zijn.
  •  We ons aan de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM houden

De gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers staat voorop. Tegelijk begrijpen we ook dat juist nu online communicatie met jouw klanten, relaties, collega’s of studenten cruciaal is voor de voortgang van je bedrijfsvoering.

We kunnen verbinden met alle mogelijke livestream en vergader platforms.  We ondersteunen dus niet alleen streamingdiensten zoals Youtube, Facebook, Vimeo etc., maar ook Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts waarbij het mogelijk is om kijkers in de uitzending te halen en live hun vragen te beantwoorden.

Wij laten de keuze vaak afhangen van het doel van de uitzending.  Ieder platform heeft zijn voor- en nadelen, zo controleren Youtube en Facebook heel erg op muziekrechten.

Wil je enkel zenden?  Dan zijn Youtube, Facebook, Vimeo, Twitch,.. het meest geschikt.  Wil je veel interactie met je kijkers, dan vinden we bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams een betere optie.

Inmiddels hebben we ervaring met de meeste opties en helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Niks zo vervelend als kijken naar een spreker waarbij het geluid niet gelijk loopt met het beeld.  Wij zorgen er alijd voor dat alles “lipsync” is.

Tijdens online ALV’s kunnen we gebruikt maken van een speciaal hiervoor gebouwd platform.  Door de tweestaps verificatie bij het inloggen van de leden kunnen we veilig en rechtsgeldig stemmingen houden tijdens de online ALV.  Alle stemmen worden onmiddellijk geteld en automatisch genotuleerd.