Turbosound FlexArray Fly Set 3

 2.238,50 incl. btw

Advies nodig?

Bel 030 2270195 of stuur een bericht.

   Altijd de beste service  

Klantbeoordeling: 9.1

De Turbosound Flex Array Fly Set 3 is de grootste Flex Array set die Audio Utrecht aanbied. Organiseer je een middelgroot festival, concert of evenement dan is deze Line Array set ideaal. De Turbosound Flex Array wordt over de hele wereld geroemd om zijn geluidskwaliteit, ook bij hoge volumes.

De Turbosound Flex Array Fly Set 3 bevat:
18 x Turbosound FlexArray TFA600H Top
6 x Turbosound FlexArray TFA600HW Top
6 x Turbosound TSW718 Sub
12 x Turbosound TSW721 Sub
2 x Turbosound FB600 Rigging Frame
3 x LabGruppen 3x PLM20.000Q Amprack
1 x Bekabeling

TurboSound Flex Array

De TurboSound Flex Array is een line array systeem dat over de hele wereld wordt gebruikt bij zowel grote acts als in clubs en evenementen locaties. We zetten het in bij grote techno en house feesten maar ook bij nationale en internationale bands en festivals. De Flex Array is een middel groot line array. Wil je een grotere line array huren, bekijk dan de TurboSound Flashline line-arrays.

Audio Utrecht heeft de beschikking over 54 kasten TurboSound Flashline en Flex Array inclusief subs, alle benodigde versterkers, rigging-frames en overige accessoires. Dit maakt dat wij nu beschikken over een, in de BeNeLux unieke, inventaris Turbosound waarmee we alle segmenten in de markt kunnen bedienen.

De Flex Array line array set wordt aangestuurd door LabGruppen PLM10.000Q versterkers. Het FlexArray is in te zetten is in combinatie met het Flashline (bijvoorbeeld als downfill via conversion frames) maar ook stand-alone te gebruiken is voor kleinere evenementen.

Voor meer informatie over de Turbosound Flex array set neem contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Lees er meer over in ons cookiebeleid.
×

Hoi!

Klik hieronder om te chatten via WhatsApp of neem contact op via mail.

We zijn te bereiken op werkdagen tussen 10:00 en 18:00.

×