LCD Beeldscherm 24 inch + tafelstand

 27,26 incl. btw

Advies nodig?

Bel 030 2270195 of stuur een bericht.

   Altijd de beste service  

Klantbeoordeling: 9.1

Beknopte specificaties

  • 24″ LCD Beeldscherm
  • Maximale resolutie: 1920×1200
  • Ingangen: HDMI, DisplayPort, DVI, VGA, Composiet, Component, S-Video
  • ingebouwde Cardreader en USB-Hub

Standaard meegeleverd

  • Dell 2408WFP LCD Scherm
  • Tafelvoet
  • Stroomkabel
  • HDMI Kabel

Omschrijving LCD Beeldscherm 24″

De 24″ Dell LCD Beeldschermen zijn dankzij de uitgebreide aansluitmogelijkheden in te zetten als podium-afkijkscherm of regiemonitor.  Ook zijn deze schermen bij presentaties voor klein publiek of beursstands aan design-stands te monteren.  Neem voor deze mogelijkheden contact met ons op.

Bij Audio Utrecht kunt u professionele Beeldschermen met zeer hoge resolutie huren. Ook het huren van grotere aantallen Beeldschermen is geen probleem. De Beeldschermen zijn zeer geschikt voor al uw presentaties tijdens o.a. projecten, vergaderingen, beurzen, seminars en congressen.

De Beeldschermen die in ons assortiment zijn opgenomen, zijn uitgerust met de nieuwste Full-HD technologie en zijn hierdoor uitermate geschikt voor professionele presentaties voor een groot publiek. Een beeldscherm huren bij Audio Utrecht? Dan is deze altijd geschikt voor wandmontage (standwand) of montage op een designstatief. Door de trillingsvrije en zeer scherpe beeldkwaliteit, helderheid en de grote kijkhoek zijn onze schermen uitstekend inzetbaar in alle denkbare omgevingen.

Contact-2

Advies nodig?

Wij helpen u graag! Bel 030 2270195 of stuur een bericht.
Design statief

,

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Lees er meer over in ons cookiebeleid.
×

Hoi!

Klik hieronder om te chatten via WhatsApp of neem contact op via mail.

We zijn te bereiken op werkdagen tussen 10:00 en 18:00.

×