Heeft u een evenement dan heeft u aan Audio Utrecht een goede en betrouwbare partner. Wij leveren een complete technische realisatie van uw productie en werken uitsluitend met gerenommeerde apparatuur en mensen met vakinhoudelijke kennis. Wij nemen de gehele audio- visuele realisatie van uw evenement uit handen, zodat u zich op technisch vlak nergens meer zorgen over hoeft te maken. Samen met de klant komen we tot een plan om een mooi en uniek evenement te realiseren.

Hieronder staan enkele voorbeelden van evenementen, maar natuurlijk realiseren wij ook ander soort evenementen.  Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Bedrijfsevenementen:
Goede audio visuele ondersteuning is bij  bedrijfsevementen zoals jaarverslagpresentaties, conferenties en bedrijfsfeesten van groot belang. Audio Utrecht is gespecialiseerd in het verzorgen van deze technische ondersteuning.

Wij hebben evenementen gedaan voor o.a.: Rabobank, Roland Berger, Guidion, ING, Volvo en nog veel meer. 

Festivals
Audio Utrecht heeft veel ervaring in het technisch ondersteunen van festivals. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van apparatuur van gerenommeerde merken voor een ultieme muziekbeleving. Back-up apparatuur zorgt er bovendien voor dat het festival, zelfs in het geval van een storing, gewoon door kan gaan.Omdat goede voorbereiding essentieel is, wordt in overleg met de klant vooraf een uitgebreid licht-, geluid- en stroomplan gemaakt op basis van 3d tekeningen. Bovendien communiceert Audio Utrecht vooraf en tijdens het festival regelmatig met de artiesten/bands, zodat aan al hun technische riders kan worden voldaan.

Bruiloften
Wij zien iedere bruiloft als een uniek evenement en zorgen er graag voor dat uw bruiloft een bijzonder feest wordt.  Audio Utrecht verzorgt niet alleen een spetterend feest, maar verzorgt ook licht, geluid en acts (pianist/zangeres) tijdens de ontvangst, receptie, ceremonie en het diner. Van te voren zal er uitgebreid contact zijn met het bruidspaar/ de ceremoniemeesters over de muziekkeuze, de aankleding en andere bijzonderheden. We denken graag met u mee over speciale acts en effecten om uw bruiloft uniek en smaakvol in te vullen!

Studentenevenementen
Heeft jouw studentenvereniging een Diesfeest, Gala, Introductiefeest of een ander feest? Audio Utrecht heeft ruime ervaring in het verzorgen van spectaculaire studentenfeesten voor een scherpe prijs. We kunnen het feest voorzien van vele special effects zoals: CO2 shooters, Vlammen Shooters, Lasershow en Confetti kanonnen. En omdat we samenwerken met verschillende artiestenbureau’s kunnen we ook ondersteunen in het boeken van artiesten en bands.Op welke locatie het feest ook plaatsvindt, door onze festivalervaring kunnen wij zorgen voor unieke invulling van het feest!

Beurzen
 Audio Utrecht voorziet tevens in alle  audio en visuele facetten bij beurzen. Wij bouwen beursstands van truss en kunnen de opening of afsluiting verzorgen. Dit kan zowel op zakelijk en representatieve wijze als op een spectaculaire manier met confetti en lasereffecten.
(geluid, aanlichting, artiesten)

Presentaties
Wij hebben al vele verscheidene presentaties verzorgd, zowel op binnen locaties als op buitenlocaties. Van kleine presentaties met alleen geluid, tot grote presentaties met beamers en tv schermen.

Sportevenementen
Toernooien, stadionversterking , prijsuitreikingen, omroepinstallaties en feesten