Beurstand huren

Ga je binnenkort met je bedrijf, stichting of vereniging aan een beurs deelnemen? Of je nou een nieuw product gaat aanbevelen, een presentatie gaat geven of je bedrijf in de markt komt zetten: succesvol een goede indruk maken op alle potentiële klanten die je tijdens de beurs zullen passeren doe je natuurlijk vanuit een opvallende en professionele beursstand.

Bij Audio Utrecht kun je een volledige beursstand huren. Wij nemen je graag wat werk uit handen en hebben daarom handige pakketten samengesteld voor iedereen die indruk wil maken op een beurs. Daarmee wordt een beursdeelname voor jou een stuk eenvoudiger. Audio Utrecht is een betrouwbare, ervaren verhuurder en standbouwer voor elke branche. We bieden alle standaardformaten beursstands en leveren op aanvraag ook maatwerk.

We hebben alvast een paar totaalpakketten voor je samengesteld met veelgevraagde onderdelen waarmee je gemakkelijk uit de voeten kunt. Heb je speciale wensen of wil je liever zelf je beursstand samenstellen en inrichten? Kijk dan bij de losse verhuur, zoals truss, verlichting, geluidssets, presentatiesets. Je kunt ze eenvoudig toevoegen aan de totaalpakketten.

Je kunt de door jou geselecteerde pakketten of artikelen bij ons op komen halen, maar we komen het ook graag bezorgen. Hulp nodig bij de standbouw? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. We helpen je graag van A tot Z om jouw beursdeelname tot een succes te maken. Kijk meteen bij bezorgen / opbouwen voor de opties.

Onze beursstands zijn geschikt voor alle locaties (waaronder de Jaarbeurs in Utrecht, de RAI in Amsterdam, de Brabanthallen in Den Bosch en AHOY in Rotterdam) en alle soorten beurzen, zoals de vakantiebeurs, de huishoudbeurs, Horecava en diverse andere vakbeurzen. We denken graag met je mee om de stand bij het beoogde publiek aan te laten sluiten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat, ook als je niet goed weet waar je moet beginnen, als je speciale wensen hebt of juist een bepaald budget. We horen graag van je!

Contact

Bekijk onze apparatuur

 24,20 incl btw

Truss huren

Truss set 6 meter

 84,70 incl btw

Truss huren

Truss pilaar led

 42,41 incl btw

Truss huren

Truss 2 meter

 12,10 incl btw